Nieuws

Woensdag 1 april 2020

Zoals in de lijn der verwachting woren de Corona-maatregelen verlegd tot en met 28 april. De praktijk blijft dus gesloten.

Voor cliënten met een toename van lymfoedeem vindt in uitzonderlijke gevallen én op verwijzing van een arts, behandelingen plaats.

Producten kunnen nog steeds worden afgehaald. Wel eerst even bellen met het secretariaat 0515-411475 of stuur een bericht via WhatsApp 06-38194542.

Ben je bezig met een ZO Skin Health protocol voor pigmentverschuivingen in je gezicht of voor huidverbetering en wil je extra advies of wil je het opnieuw oppakken? Wij kunnen je middels een gratis video consult begeleiden.

Vraag jij je af of zo'n protocol iets voor jouw huid zou kunnen betekenen? Stel je vraag gerust via een privé bericht of maak een afspraak voor een video consult met één van onze huidtherapeuten.

Zo blijven wij, ook op afstand en indien wenselijk, mensen helpen met hun huid. Wij nemen per mail contact met u op en u wordt, wanneer de rust is wedergekeerd, contact met u op.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar... en hopelijk blijven we ook in deze bizarre tijden de mooie dingen zien! (Zie onze FaceBook pagina Van Schuppen Huidtherapie voor "het moois" en om nog meer op de hoogte te blijven)

Patrice & Team

Dinsdag 24 maart 2020

Beste cliënt,

De praktijk is gesloten. Gisterochtend, nadat ik een aantal cliënten had gezien, voelde het niet goed om nog te behandelen. Ondanks het vertrouwen van veel cliënten in onze protocollaire aanpak, moeten we pas op de plaats maken. Daarnaast is ook vanuit het RIVM en de NVH gisteravond het advies gekomen om volledig te sluiten. Spoedgevallen mogen worden behandeld.

We hebben al veel cliënten gesproken om tot nader orde de afspraak te annuleren. Wij blijven bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp. Zodra de rust is wedergekeerd nemen wij contact met u op of sturen een mail.

Zorg goed van jezelf en voor elkaar!

Patrice van Schuppen & Team

Maandag 16 maart 2020

Beste cliënt,

Ondanks dat we geen negatief advies hebben van de RIVM, de GGD en de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten heb ik toch besloten om de praktijk van 16 t/m 22 maart eerst helemaal te sluiten. In de weken daarna, dus vanaf 23 maart, zijn wij wel geopend voor cliënten die graag behandeld willen worden. Mocht het niet veilig voor je aanvoelen, dan kan je ten alle tijde je afspraak annuleren. De veiligheid en de gezondheid van onze cliënten en collega's staat daarin natuurlijk op de eerste plaats.
Wij vragen je dan ook om het volgende:

  • We verwachten dat je onze praktijk niet bezoekt als je verkouden bent, een loopneus hebt, hoest of koorts hebt.
  • Wij verzoeken je om zoveel mogelijk alleen te komen. Indien je afhankelijk bent van vervoer is het een ander verhaal.
    Ook kinderen graag niet in de praktijk.
  • Gelieve zelf 2 handdoeken mee te nemen.

Wij zorgen van onze kant ervoor:

  • Dat u ten hoogste met 1 ander persoon in de wachtkamer zit.
  • Er geen tijdschriften liggen.
  • Er uitzonderlijk vaak, met alcoholdoekjes, deurklinken worden schoongemaakt.

Het zou kunnen zijn dat in de loop van de week, wij als huidtherapeuten in tour-beurt zullen gaan werken, waardoor u opnieuw zal worden benaderd. Wij blijven nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en de NVH volgen.

Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op 0515-411475 of via Whatsapp 06-38194542. In alle overige gevallen kunt u een mail sturen naar info@vanschuppenhuidtherapie.nl. We zullen proberen je email zo snel mogelijk te beantwoorden. Onze Zo Skin Health Webshop blijft vooralsnog gewoon geopend.

Zorg goed van jezelf en voor elkaar!

Patrice van Schuppen & Team

Op door Patrice

Vanaf dit jaar schrijft Patrice van Schuppen iedere maand een column in GrootSneek over diverse huidaandoeningen en behandelingen.

Lees hier de column over Poikiloderma van Civatte.